Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Ahmet Cin, siyasi parti ilçe başkanları ve çok sayıda davetlinin katıldığı program samimi bir havada geçti.
Derneğin kurucu başkanı Muzaffer Karatay'ın moderatörlüğünde gerçekleşen programda misafirlere Trabzon yöresinin yemekleri ikram edildi.
Programda Kaymakam Mehmet Yıldız ve Belediye Başkanı Ahmet Cin birer konuşma yaparak, emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Kurucu Başkan Muzaffer Karatay, "Başta PENDİK Kaymakamı, MEHMET YILDIZ, PENDİK Belediye Başkanı AHMET ÇİN, olmak üzere PENDİK’in siyasi parti başkanları ve yönetimleri , Pendik Trabzon il ve ilçe dernek başkanları AHİSİAD derneği başkanı yerel ve İBB meclis üyeleri belediye başkan yardımcıları, Bölge gazetecileri, bürokrat ve iş insanları davetlimizdi! Tüm misafirlerimize katılımları için şükranlarımızı sunar yöre yemekleri ile leziz bir ziyafet sunan dernek başkanı CEVDET ŞAHİN’in şahsında tüm yönetime, kadın ve gençlik kollarına emekleri için teşekkür ederim." ifadesini kullandı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.