• BIST 9668.1
  • Altın 2739.007
  • Dolar 33.9662
  • Euro 37.9926
  • İstanbul 32 °C
  • Ankara 29 °C

Ulaştırma Bakanından yeni hızlı tren hattı müjdesi!

Ulaştırma Bakanından yeni hızlı tren hattı müjdesi!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ''İlk etapta biz Sivas’tan Kars’a kadar olan mevcut demiryolu hattımızı rehabilite ediyoruz ve buradaki kapasiteyi artırıyoruz. Hızlı tren ile ilgili çalışmalarımız da devam ediyor."dedi.

AK Parti Erzurum Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ''İlk etapta biz Sivas’tan Kars’a kadar olan mevcut demiryolu hattımızı rehabilite ediyoruz ve buradaki kapasiteyi artırıyoruz. Hızlı tren ile ilgili çalışmalarımız da devam ediyor. Onu da çok uzatmadan yapım çalışmalarını ve ihalesini yapıp başlayacağız.'' dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Erzurum'daki Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Erzurum Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı. Burada bir konuşma yapan Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi. Bir ile daha hızlı tren geliyor.

Kentte yaklaşık 5,5 yıl görev yaptığını hatırlatan Bakan Uraloğlu, şehre hizmet etmeye gayret edeceğini dile getirdi.

''EN KISA ZAMANDA HAYATA GEÇİRECEĞİZ''
Erzurum'un her zaman AK Parti'ye güç ve destek verdiğini anlatan Uraloğlu, şunları kaydetti;
"Yapmamız gerekenler var, planladıklarımız var, devam edenler var. Bunları da Allah'ın izniyle bir program dahilinde milletvekillerimizle, bakanlarımızla, belediye başkanlarımızla ve il teşkilatımızla hayata geçireceğiz. Tasarruf tedbirleri bazen bazı işler için de fırsat olur. İnşallah biz de bu vesileyle bu süreci fırsata çevirmeye gayret ediyoruz. Erzurum'da sizin yakından takip ettiğiniz Devlet Demiryolları Bölge Müdürlüğünün kuruluşunu resmi olarak kurduk, fiili olarak da bütün üniteleriyle inşallah kısa zamanda hayata geçireceğiz.''


''İHALESİNİ YAPIP ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ''
Erzurum halkına hızlı tren müjdesi veren Bakan Uraloğlu, ''İlk etapta biz Sivas'tan Kars'a kadar olan mevcut demir yolu hattımızı rehabilite ediyoruz ve buradaki kapasiteyi arttırıyoruz ama ben biliyorum ki siz hızlı treni bekliyorsunuz. Onunla ilgili çalışmalarımız da devam ediyor. Onu da inşallah çok uzatmadan yapım çalışmalarını, ihalesini yapıp başlayacağız.'' dedi.


''BAZI TÜNEL PROJELERİMİZ VAR''
Bakan Uraloğlu, sözlerine şöyle devam etti;

''Onun da yine üzerindeyiz. Burada ulaşımla ilgili bazı tünel projelerimiz var. Standartların yükseltilmesi projelerimiz var. Birçoğunun projesini yaptık. Onları da takip ediyoruz hep beraber inşallah onları da hayata geçireceğiz." KAYNAK:TRHABER.COM

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113