• BIST 9521.04
  • Altın 2795.336
  • Dolar 33.9295
  • Euro 37.5775
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 17 °C

Tuzla Bilim Sanat Merkezi Teknofest 2024'te Zirvede!

Tuzla Bilim Sanat Merkezi Teknofest 2024'te Zirvede!
TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinin bu yıl düzenlenen organizasyonunda Tuzla Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri finallere kalan 5 projeleri ile organizasyona damgalarını vurdular.

“Yenilikçi ve sürdürülebilir çözümlerle insanlığın ve gezegenimizin refahını artırma” mottosuyla her yıl onlarca farklı alanda her kademeden öğrencinin bilim ve teknoloji alanındaki çalışmalarını sergileme imkânı sunan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinin bu yıl düzenlenen organizasyonunda Tuzla Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri finallere kalan 5 projeleri ile organizasyona damgalarını vurdular.

1-321.jpg

Bu üstün başarıya imza atan Bilim ve Sanat Merkezi öğretmen ve öğrencileri Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin ÇANGIR’ı makamında ziyaret ettiler. Finale kalan projeler hakkında bilgi veren Tuzla Bilim Sanat Merkezi Müdürü Dr. Özgür Zilan SÖYLEMEZ, organizasyonun final etabına Lise kademesinde Sirius ve Ortaokul kademesinde ise Rigel ve Polaris isimli takımlarla katıldıklarını ve İnsanlık Yararına Teknolojiler alanında 3, Biyoteknoloji ve İnovasyon alanında 1 ve Tarım Teknolojileri alanında 1 olmak üzere toplamda 5 proje ile 5-8 Eylül tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan final aşamasında yarışmaya hak kazandıklarını ifade etti.

2-193.jpg

Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin ÇANGIR da Tuzla Bilim ve Sanat Merkezinin kuruluşunun üzerinden henüz iki yıl gibi çok kısa bir süre geçmesine karşın gösterdiği başarılarla Tuzla’nın yüz akı kurumlarından biri olmayı başardığını ifade etti. Tuzla Bilim ve Sanat Merkezinin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Metin ÇANGIR, öğrencilerin
yakaladıkları bu önemli başarının kendilerini de ziyadesiyle memnun ettiğini belirterek emeği geçen kurum yöneticileri ve öğretmenlerine teşekkürlerini ifade ederek finallerde başarılar diledi.

3-116.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113