• BIST 8968.46
  • Altın 2979.681
  • Dolar 34.2847
  • Euro 37.1824
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C

SAĞLIĞINIZA İYİ GELECEK PODCASTLER

SAĞLIĞINIZA İYİ GELECEK PODCASTLER
Bütünsel sağlık üzerine yapılan keyifli sohbetler, "Elif Elkin ile İyilik, Sağlık Sohbetleri" podcast serisi ile 100 bölümdür dinleyicilerin hayatına dokunuyor.

Önleyici tıp yaklaşımı ile kişiye özel bütünsel sağlık yönetimi hizmeti sunan Acıbadem LifeClub Sağlıklı Yaşam Hizmetleri, “İyilik, Sağlık Sohbetleri” podcast serisi ve LifeClub Blog içerikleri ile bireylerin sağlık okuryazarlığını geliştirmelerini ve işin uzmanlarından doğru içeriklere ulaşmalarını sağlıyor. 

100 bölüm boyunca, fiziksel, zihinsel ve duygusal sağlık üzerine pek çok değerli bilgiyi dinleyicilere sunan bu seri, sağlıklı ve dengeli bir yaşamın rehberi olmaya devam ediyor.

podcast-gorsel.jpg

Uzmanlarından Doğru Bilgiler

İyilik, Sağlık Sohbetleri podcast serisinin moderatörlüğünü de yapan Acıbadem LifeClub Sağlıklı Yaşam Hizmetleri Genel Müdürü Elif Elkin, günümüzde bilgi kirliliğinin çok fazla olduğu dijital mecralarda, sağlık konusunda doğru bilgiye ulaşmanın çok değerli olduğuna dikkat çekti: “Sağlık alanında geleneksel ve sosyal medyada doğru-yanlış birçok içerik bulunuyor. Bu da insanların özellikle hastalıklar ve ilaç kullanımı başta olmak üzere, sağlık alanındaki birçok konuda yanlış yönlenmelerine sebep oluyor. Kendi kendimize koyduğumuz teşhisler, ilerleyen dönemlerde geri dönülmez sıkıntılar ortaya çıkarabilir.

İyilik, Sağlık Sohbetleri podcastlerine başlama amacımız da insanları, uzmanların ağzından doğru bilgilere ulaştırmak oldu. İyilik, Sağlık Sohbetleri, önleyici tıp ve bütünsel sağlık yönetimi odağında, Türkiye’nin alanında en iyi uzmanlarını dinleyiciler ile buluşturuyor. 

LifeClub Blog’da da yine değerli hocalarımızın yazdığı içerikler kullanıcılarımızın sağlıklı yaşam ile ilgili her konuda sorularına yanıt veriyor.”

celal-yucel-batmaci-3.jpg

100 Bölümde, 100 Farklı Uzman

İyilik, Sağlık Sohbetleri’ne olan ilginin kendilerini mutlu ve motive ettiğini de belirten Elif Elkin, “Dinleyicilerimizin bu yolculukta bizimle olması, iyilik ve sağlık üzerine daha fazla içerik üretme motivasyonumuzu artırıyor. 100 bölümde, 100 farklı uzmanı ağırladık. Herkes için daha sağlıklı ve dengeli bir yaşamı mümkün kılmak adına içeriklerimizle, dinleyicilerimizin sağlıklı yaşam yolculuklarında yanlarındayız.

Podcastlerimizin bugüne kadar ulaştığı başarı, dinleyicilerimizden gelen yoğun ilgiyle güç buluyor. Sağlık profesyonelleri, uzman doktorlar, psikologlar, beslenme uzmanları ve kişisel gelişim uzmanlarıyla yapılan söyleşiler, binlerce kişinin hayatına dokunuyor.

Tüm bölümleri dinlemek ve sağlık bilincinizi doğru kaynaklardan artırmak için podcastlerimize Spotify ve Apple Podcasts’ten ulaşabilirsiniz” dedi.

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113