Yıllardır bu alandaki çalışmasıyla tecrübesini ortaya koyan GÜNAŞ ET, bu yılda kurban organizasyonu gerçekleştirişyor. Balçık Köyü'ndeki satış merkezinde kurbanlıklar geçtiğimiz hafta görücüye çıkarıldı. Erzurum yöresinden getirilen büyük ve küçükbaş hayvanlar müşterilerini bekliyor.
Firma, satıştan kesime kadar hizmet veriyor. Balçık Köyündeki tesislerde, hijyenik ortamda ve veteriner kontrolünde büyük ve küçük baş hayvanlar kesilerek, hisselere ayrılıyor.
Kurban ibadetini yerine getirenler için her türlü kolaylık düşünülmüş durumda. Kesimler Bayram Namazı'ndan sonra başlıyor. Bayramın üçüncü günü dahil devam ediyor. Müşteriler için kavurmalı kahvaltı ikramı yapılıyor. Kahvaltıdan sonra döner ikramı gerçekleştiriliyor.
Günaş Et yetkilileri, bu yıl pandemi dolayısıyla işletmede olağanüstü tedbirler aldılar. Kurban Bayramı'nda tesislere maskesiz müşteri alınmayacak. Kurban sahipleri ateşleri ölçülerek içeriye alınacak ve sosyal mesafeye azami riayet gösterilecek. Kesim alanına bu yıl bin m2 alan daha ilave edilerek, insanların toplu halde bir arada bulunmasının önüne geçilecek.
İşletme yetkilileri, " Müşterilerimize uyarı yapıyor ve onları bilgilendiriyoruz ve diyoruz ki; kesim günü tek bir hisse sahibi gelsin istiyoruz. Bizim için müşterilerimizin sağlığı herşeyden önemlidir. Biz tüm tedbirlerimizi aldık, müşterilerimizin de tedbirlere uymasını onların sağlığı için özellikle rica ediyoruz." diye konuştular.
Firma yetkilileri, kurban satışı ve kesimiyle ilgili bilgi almak isteyenlerin 0532 296 6108 nolu telefona müracaat edebileceklerini söylediler.
HABER: YAŞAR ŞİMŞEK
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.