• BIST 9774.49
  • Altın 2817.367
  • Dolar 34.0942
  • Euro 37.9234
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C

Ödüyo'dan B2B Tahsilat Yazılımın  Güvenli  Hizmet

Ödüyo'dan B2B Tahsilat Yazılımın  Güvenli  Hizmet
7524 sayılı kanunla yapılan değişikliklerle birlikte, B2B tahsilat sistemlerinde ciddi usulsüzlük cezaları gündeme geldi.

Ödüyo Finansal Teknolojiler Genel Müdürü Erman Yapıcı, geliştirdikleri güvenli ve yasal uyumluluk sağlayan “B2B Alt Bayi Pos Çözümü” ile bu sorunun ortadan kalkacağını açıkladı.

 

Kamuoyunda sıkça tartışılan 7524 sayılı kanunla beraber bazı vergi kanunlarında Ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun TBMM’de kabul edildi. Söz konusu kanun vergi mükelleflerine ilişkin düzenlemelerin yanı sıra birtakım yaptırımlar da öngörüyor. İşlem başına 60 bin TL, yılda 20 milyon TL'ye kadar ceza alınma riski var.

Ödüyo Finansal Teknolojiler Genel Müdürü Erman Yapıcı, geliştirdikleri güvenli ve yasal uyumluluk sağlayan “B2B Alt Bayi Pos Çözümü” ile bu sorunun ortadan kalkacağını belirterek, “İşletmeler özellikle alt bayilerinin müşterilerinden yaptıkları tahsilat işlemlerinde büyük cezalarla karşı karşıya kalabilir. Ödüyo olarak, müşterilerimizin bu yeni düzenlemelere tam uyum sağlaması için geliştirdiğimiz “B2B Alt Bayi Pos Çözümü”nü kullanımlarını sunduk. Geliştirdiğimiz güvenli ve yasal uyumluluk sağlayan “B2B Alt Bayi Pos Çözümü”, tahsilatların yasal mevzuatlara uygun ve sorunsuz şekilde gerçekleşmesi için geliştirildi. Böylelikle yeni kanunla alt bayisinden sorumlu tutulan üst bayi neredeyse imkansız olan alt bayi takibini sistemimizle gerçekleştirmiş olacak. Öte yandan bizi bekleyen riskler var. Gelir İdaresi 5 yıl geriye dönüp inceleme yapabiliyor, kanun çıktığında her yıl 20 milyon TL ceza alma durumu yüksek. İşletmelerin sistemlerini kendilerini güvenli alanda tutacak şekilde tutmalarını öneriyorum. Çok hassas ve önemli bir konu. Nakit akışının çok az olduğu ve neredeyse kartla dönülen bir zamanın içerisindeyiz.” şeklinde konuştu.

Ödüyo hakkında: Ödüyo B2B tahsilat, Gateway, Fiziki Pos ve Açık bankacılık hizmeti sunan bir firmadır. Birlikte çalıştığınız müşteri, bayi veya işletmelerden gerçekleştirmek istediğiniz tahsilatlarınızı kolaylıkla ve zamanında almanızı sağlayan bir ödeme alma sistemidir. Ödemelerinizi garanti altına alır, hızlı ve kolay bir şekilde tahsilat sunar. Zamandan tasarruf ettirir. İşletmeler dilediğiniz kredi kartı ile ister tek çekim, ister taksitle ödeme işlemi gerçekleştirebilir. İleri tarihli veya vadesi geçmiş alacakların takibini de yöneten Ödüyo, ödeme günü yaklaştığında müşterilere e-posta veya SMS yoluyla ödemelerini hatırlatır.

 

 

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113