• BIST 9774.49
  • Altın 2817.367
  • Dolar 34.0942
  • Euro 37.9234
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C

KILIÇLARI KİM ÇEKTİRDİ..?

İbrahim Ciminli

 

Yemin töreninden sonra ayrışarak ikinci ve yasaklı bir yemini bir kısım yeni teğmenlerin kılıç çekerek tekrarlamaları açık bir kalkışmadır.

Amerika ve Avrupa gelişen ve güçlenen bir Türkiye istemiyor. Savunma Sanayimizin  her geçen gün büyük mesafe alması, Türkiye'nin ekonomik alanda ve uluslar arası siyaset alanında bağımsızlık hedefine doğru ilerlemesi, Amerika ve Avrupa'nın sömürgeci devletlerini çıldırtıyor.

Siyonizmin önündeki en büyük engel Türkiye'dir. Bundan dolayı ikiyüz yıldır başımız beladan kurtulmuyor. Bizi dışarıdan yıkamayanlar, içimize kurt düşürdüler. Ve bizi zayıflatmak için her yola başvurdular 

Şimdiye kadar yapılan bütün ihtilaller ve müdahaleler Siyonizmin ve emperyalizmin aparatı ABD ve Batı Avrupa tarafından yaptırılmıştır. 15 Temmuz en son cürümleridir.

Plan net: "Türkiye zayıf düşürülmeli, bölünmeli, Irak, Suriye, Libya, Yemen gibi yapılmalı. Bunun için devlet ve millet düşmanı her mihraka destek verilmeli, her olay toplumsal kutuplaşmaya vesile yapılmalı; kimisinin gafleti, kimisinin duyguları, kimisinin hiyaneti kullanılmalıdır."

Türkiye'nin ve milletimizin düşmanlarının bu tuzağına düşmek kendi ayağına sıkmak gibidir. "Kılıç çeken gafiller akıllarını başlarına almalılar."  Kullanışlı bir aparat olmaktan sakınmalıdırlar. Çünkü onlar "tetikçi" olarak seçilmişlerdir. Kullandırılan sloganlar ihanetin ambalajıdır. Biz bu filmi kaç defa gördük?

Milletin parasıyla okuyup, millete kılıç çekmek Fetö benzeri bir kalkışmadır. Bugün Fetöyü kim koruyor? 
Kılıçları çektiren siyonizmin acentesi olan Amerika ve Avrupa'dır. Çünkü Türkiye İsrail'in hedeflerinin önündeki en büyük engeldir.

Bu yazı toplam 123 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113