• BIST 9521.04
  • Altın 2795.336
  • Dolar 33.9295
  • Euro 37.5775
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 17 °C

Kartal halkı hizmetin ne olduğunu unuttu!

Kartal halkı hizmetin ne olduğunu unuttu!
AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu, CHP'li Kartal Belediyesi'nin ilçeye 15 yıldır hizmet etmediğini, son seçimden sonra geçen 4 ayda da durumun değişmediğini kaydetti.

AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı'ndan İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu imzasıyla yapılan basın açıklamasında şu görüşlere yer verildi; 

Sayın Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel; 

31 Mart yerel seçimlerinde Kartallı hemşehrilerimizin yarısından fazlasının oyunu alarak Belediye Başkanı seçildiniz. 
AK PARTİ Kartal İlçe Başkanlığı olarak vatandaşlarımızın kararına saygı duyduk ve tebriklerimizi ilettik. 

Kartal halkının yararına olacak her türlü proje de  sizlere destek olacağımızı gerek basın önünde, gerek meclis kürsülerinde gerek se halkımızla iç içe olduğumuz her platformda defalarca kez dile getirdik. 

Yapılan meclis toplantılarında iyi niyetimizi, Kartal ve Kartallı halkımız için önerilerimizi ve bu önerileri hayata geçirmek için çalışma hevesimizi dile getirdik. 
Bu önerilerimizi dile getirirken bırakın Kartal ve Kartal Halkı için bizlere kulak vermeyi aksine meclis üyeleriniz tarafından defalarca hakarete ve sataşmalara uğradık. Ancak hiçbir zaman doğru bildiğimizi söylemekten kaçmadık. 

Bu yeni dönemde geçen 15 Yıllık CHP Yönetiminin hizmetsizlik yarışından farklı bir dönem olacağına iyi niyetimiz ile umut etmiştik. Ama değişen hiç bir şey olmadı. Seçimden sonra geçen dört ayda Kartal’da gereken hizmeti almayı bırakın hizmetin ne olduğunu unuttu. Ve geçen 15 senenin hizmetsizlik anlamında kötü bir kopyası oldu. 

Kartal ve Kartallılar hizmet alamamaya alışmışken kötü bir alışkanlık daha başladı. Maalesef ki Belediye personelimiz maaşlarını, ikramiyelerini, fazla mesailerini ve yemek paralarını alamaz oldular. Çalışan emekçi kardeşlerimiz alamadıkları haklarını dile getirmek için defalarca kez iş durdurma kararı aldı. Ama her defasında hiçbir sonuca varamadılar. 

En azından geçmiş dönemdeki kötü yönetim ile ilgili bir önceki dönemden tecrübe sahibi olmanız gereken ve bu dönemde bu kötü tecrübeyi tekrar etmeyeceğinize inanmak istediğimiz makama hiçbir vaadiniz olmadan yeniden seçilmiş olmanız sanıyorum ki sizde fazla bir özgüvene sebep oldu.Ancak şimdi bu özgüvenin acı yansımalarını Kartal’ın her karesini görüyoruz.

Belediyeyi doldurduğunuz haddinden fazla personelin maaşlarını ödemeyi bırakın sadece konser etkinlikleri ile hizmet yaptığını sanan bir belediye başkanı olarak Kartal’ın tarihine geçeceksiniz. 

Sizin bu iş bilmezliğiniz “HİZMET NEDİR VE NASIL YAPILIR ? “ cümlesinden bir haber Kartal’ın farklı farklı kesimlerinde dillendirilmeye başlandı bile. 

Sokaklar keşke AK PARTİ kazansaydı derken Kartal’da doğan gazeteciler bile harcadığınız milyonlara ses çıkarmaya başladı. 

Sahi bu milyonlar nereye harcandı? Seçim döneminde iddia ettiğiniz Kartalın ve Kartallıların tüm sorunlarını biliyoruz iddianıza rağmen maalesef Kartalı hiç bilmediğiniz için Kartalı Kartallılardan dinlemek için bir çalışma başlattınız. 
Size soruyoruz. “BU ÇALIŞMA KARTALI KARTALLILARDAN DİNLEMEK İÇİN Mİ ? YOKSA 1.948.000 TL LİK BİR İHALE İLE BU PARAYI HARCAMAK İÇİN BİR KILIF UYDURMA MI ? “
Sayın Gökhan Yüksel; iddia edildiği gibi bu harcanan milyonların nerelere yapıldığının açıklamasını belediye başkanı olarak yapmakla mükellefsiniz. Yıllardır konserlere, eğlencelere para harcayan sizler Kartala ve Kartallılara hizmet,  belediye personeli maaş sırası geldiğinde para bulamıyor. Ayrıca defalarca hizmetler ile ilgili soru sorulduğunda tasarruf tedbirleri deniliyor. BU HİZMETSİZLİK YARIŞINDA 286.552.716 TL NEREYE VE KİME HARCANDI. Kartal’a, Kartallılara ve Emekçi Kardeşlerimize gitmeyen bu paralar nereye gitti. !!!

Bugün 17 Ağustos… 99 Depreminin Yıldönümü. 15 Yıldır Yönetmediğiniz ve 4 Aylık süreçte bir 5 yıl daha yönetemeyeceğiniz Kartalda deprem ile ilgili bir çivi sahi çakmadınız. Yazık çok yazık. 

Biz AK PARTİ Kartal İlçe Başkanlığı olarak her zaman yaptığımız gibi Kartal’ın, Kartallıların ve Emekçi Kardeşlerimizin yanında olmaya, yaralarını sarmaya, bunun için her platformda sesimizi çıkarmaya devam edeceğiz. 
Unutmayın ; dün olduğu gibi bugünde yarında Kartalın Gerçek Sahibi bizleriz ve  herdaim hesap sormaya devam edeceğiz. 

Nimet GÜNDOĞDU
Ak Parti Kartal İlçe Başkanı 

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113