• BIST 9771.16
  • Altın 2725
  • Dolar 33.9708
  • Euro 37.6168
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C

İSLAMDAN YÜZ ÇEVİRENLER "GİZLENMEYİN"

Hasan Demirci

İslam dini indirilen son dindir. Bizde bu dinin müntesipleriyiz. Bu dinin kaynağı Kurandır, Rehberi Hz Peygamber sav efendimizdir.

Biz bu dünyaya eğlenelim diye gelmiş değiliz. Geçici bir konaklama ardından kalıcı mekanımıza yol alacağız. Cenâb-ı Hak biz müslümanlara "Emri Bil Maruf ve Nehyi Anil Münker" görevi vermiştir. İyilikleri tavsiye edip, kötülüklerden sakındırmaya devam edeceğiz.

Kuranı Kerim bu yolculukta rehberimizdir. Onda olanları, ayıplansak da kınansak da tehdit edilsek de söylemeye devam edeceğiz.

Birileri bundan rahatsız olur o halde bunun yeri ve zamanı değil diyerek bundan vazgeçmeyeceğiz.

Kuran İnsan olun İnsanlığın gereğini, Müslüman olun Müslümanlığın gereğini yerine getirin diyor bizde onu yapmaya devam edeceğiz. Gerici diyecekler, yobaz diyecekler, çağ dışı diyecekler varsın desinler. Kuranda var olan helal dairesi bize yeter, haram olanlardan uzak kalacağız.

Kur'ân örtünün diyorsa tesettüre riayet edilmesi gerektiğini müslüman bilecek. Bir Hocaefendi örtününüz, Kur'anın emri böyle dediği zaman müslüman alınmayacak. Kızları soyundurarak Sultan yapamazsınız. Tesettür ve örtünmeyi dile getiren her kim olursa sosyal mecrada linçe uğratılıyor. Bu din, yani İslam dini, ortalıkta herkesin mezesi olacak üzerine laf söyleyebileceği, kafasına estiği gibi yaşayacağı bir din değildir.

Dinin sahibi Allah’tır. Kuralını da o koymuştur. Müslümanlık iddiası taşıyan, dedesinin müftü, babasının hoca, annesinin Hacı olması ile yetinemez. Allah'ın koyduğu kurallara uymayan kimseyi babası peygamber bile olsa kurtaramaz.

Hz Peygamberimizin (sav) kızı Fatıma'ya nasihatine kulak vermek lazım

"Ey kızım Fatıma!, Babam peygamber diye güvenme Rabbine karşı kulluk vazifeni yap, eğer Allah'tan nefsini satın alamazsan vallahi ben bile senin namına hiçbir şey yapamam"

İslam'dan rahatsız olanlar açıkça karşı gelemedikleri, mücadele edemedikleri İslam'ın emirlerine karşı gelerek yada bu emirleri hatırlatanlara tavır alıp linç girişiminde bulunuyorlar. Zaman zaman Diyanete saldırmalarının altında yatan gerçek sebepte budur.

Artık, Hak ile Batılın mücadelesi olduğunu, hakkın da batıla galip geleceğini bilin. Çünkü batıl zail olmaya mahkumdur....

Bu yazı toplam 383 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113