Kavrulmuş sarımsak yedikten sonra 24 saat içinde kolesterol seviyeniz düşer, kemikler ve eklemler güçlenir ve kendinizi daha dinç ve atletik hissedersiniz.
Günde 6 diş kavrulmuş sarımsak yediğinizde ise vücudunuza inanılmaz bir takviye sağlamış oluyorsunuz. Bakın kavrulmuş sarımsak yedikten sonra vücudunuzda neler gerçekleşiyor:
1. saat: Vücudunuz sarımsağı sindirir ve içindeki besleyici maddeleri emer.
4. Saat: Sarımsağın içinde bulunan ve vücudunuzun emdiği besleyici maddeler vücudunuzdaki kanser hücreleri ve serbest radikallerle mücadele eder.
6. Saat: Metabolizma hızınız artar. Vücudunuzdaki yağlar erimeye başlar ve fazlalık sıvılar vücuttan atılır.
7. Saat: Sarımsağın antibakteriyel faydaları etkisini göstermeye başlar ve kan dolaşımına karışır. Sarımsak vücuttaki bakterilerle savaşmaya başlar.
10. Saat: Sarımsakta bulunan besleyici maddeler oksidasyon oluşma riskini azaltır.
24. Saat: Sarımsağın içindeki besleyici maddeler sayesinde: - Kolesterol düşer - Kalp sorunlarına neden olan damar tıkanıklıkları önlenir - Tansiyon dengelenir - Sinir sistemi güçlenir - Vücuda ağır metallerin girmesi engellenir - Kemikler ve eklemler güçlenir - Daha az yorgun hissedilir - Vücudunuz daha atletik olur - Hücreler sağlığına kavuşur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.