• BIST 9758.14
  • Altın 2811.052
  • Dolar 34.0905
  • Euro 37.9402
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

İlkokula başlayan tüm öğrencilere su matarası

İlkokula başlayan tüm öğrencilere su matarası
Başkan Ahmet Cin, "İlkokula başlayan tüm öğrenci kardeşlerimize su matarası vermek suretiyle onların sağlıklı bir şekilde yetişmelerine katkı sunmaya çalışıyoruz.” ifadesini kullandı,.

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Töreni Çamlık İlkokulu’nda düzenlendi. Törende konuşan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Mekansal olarak yapacağımız desteklerle ilgili çalışmalarımız bundan önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de devam edecek. İlkokula başlayan tüm öğrenci kardeşlerimize su matarası vermek suretiyle onların sağlıklı bir şekilde yetişmelerine katkı sunmaya çalışıyoruz.” diyerek yeni eğitim döneminde öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

Pendik’te 145 bin öğrenci yeni eğitim ve öğretim yılıyla birlikte dersbaşı yaptı. Yeni dönem için açılış töreni, Çamlık İlkokulu’nda düzenlendi. Törene Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’in yanı sıra Kaymakam Mehmet Yıldız, Garnizon Komutanı Tümamiral Recep Erdinç Yetkin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertan Saygın ile okul idarecileri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Başkan Ahmet Cin: “Tüm okullarımızın boyanması ile ilgili süreci başlatmış olduk”

Törende konuşan Başkan Ahmet Cin: “Mekansal olarak yapacağımız desteklerle ilgili çalışmalarımız bundan önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de devam edecek. Bu dönem aldığımız karar gereği tüm okullarımızın boyanması ile ilgili süreci başlatmış olduk. Şu ana kadar 59 tane okulun iç boyasını yaptık. İnşallah, tüm okullarımızın iç boyasını yapmak suretiyle çocuklarımızın sağlıklı ve temiz ortamlarda eğitim görmelerine imkan sağlamaya çalışıyoruz. Şimdi inşallah bu dönemden başlamak üzere ilkokula başlayan tüm öğrenci kardeşlerimize su matarası vermek suretiyle onların sağlıklı bir şekilde yetişmelerine katkı sunmaya çalışıyoruz. İnşallah bu desteklerimiz, yardımlarımız devam edecek.” diyerek öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

“Belediye Başkanımıza ve ekibine şükranlarımı sunuyorum”

Etkinliğe katılan Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız: “İlçemizdeki bütün okulların eğitim öğretime hazırlanmasında çok büyük katkıları olan değerli Belediye Başkanımıza ve ekibine şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullanarak sağlıklı, başarılı ve huzur dolu bir eğitim öğretim yılı diledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113