• BIST 9577.46
  • Altın 2820.34
  • Dolar 34.0022
  • Euro 37.839
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 22 °C

Honda, bahçe ekipmanları ile peyzaj çalışmalarını kolaylaştırıyor

Honda, bahçe ekipmanları ile peyzaj çalışmalarını kolaylaştırıyor
Anadolu Motor, distribütörlüğünü yaptığı Honda Güç Ürünleri markasının yeni nesil bahçe ekipmanları ile bahçe peyzaj çalışmalarına; ekonomik, çevre dostu ve konforlu bir yaklaşım getiriyor.

Covid 19 pandemisi sonrası bahçeli evlere olan ilgi arttı. Şehir hayatının kalabalığından ve stresinden uzaklaşmak isteyenler müstakil evlerinin bahçelerinde doğayla iç içe vakit geçirmeyi tercih ediyor. Üstelik birçok insan bahçesinin peyzaj işleriyle de yakından ilgileniyor.

Anadolu Grubu'nun otomotiv çatısı altında faaliyetgösteren şirketi Anadolu Motor, distribütörlüğünü yaptığı Honda Güç Ürünleri markasının yeni nesil bahçe ekipmanları ile bahçe işlerinizi kolaylaştırıyor.

Honda, ürün gamı içinde bulunan; akülü çim biçme makineleri, tırpanlar ve çit biçme makineleri ile zorlu bahçe koşullarında dahi işlerinizi keyifli hale getiriyor.

Akülü çim biçme makinesi ile çim biçme işlemine çevreci ve konforlu yaklaşım

 

Honda’nın kullanıcı dostu olan akülü çim biçme makineleri, akülü işlevi sayesinde kablolarla uğraşmadan rahat çalışma imkânı sağlıyor. 4 zamanlı motor teknolojisi sayesinde yüksek yakıt sarfiyatı sağlayan Honda akülü çim biçme makineleri, kullanıcılarına uzun yıllar hem ekonomik hem de çevre dostu bir seçenek sunuyor.

Hondabenzinli çim biçme makineleri, titreşimi azaltılmış dizaynı ve kendi yürür çim biçme yapısının sağladığı kullanım kolaylığı ile en ağır çalışma koşullarında dahi yorulmadan çalışmanızı sağlıyor.

Elektrikli motoru sayesinde piyasadaki muadillerine göre daha sessiz çalışan Honda akülü çim biçme makineleri, gürültüden kaynaklı performans kayıplarını önleyip, kullanıcılarına konforlu ve keyifli kullanım avantajı sunuyor.

Honda tırpan, zor işleri kolaylaştırıyor!

Peyzaj düzenlemesinde kullanılan Honda benzinli tırpan makineleri de hem profesyonel bahçıvanlar hem de bireysel bahçe sahipleri tarafından tercih edilen pratik bahçe makineleri arasında yer alıyor. Uzun saplı ve kıvrımlı bir bıçağa sahip olan Honda tırpanlar, erişilmesi zor olan alanlardaki otları ve çimleri kolaylıkla kesmenizi sağlıyor. Özellikle bahçelerdeki yabani otların temizlenmesinde oldukça etkili bir çözüm sunuyor.

Honda tırpan makineleri, 4 zamanlı motoru sayesinde üstün performans ve yüksek yakıt sarfiyatı sağlıyor. Sessiz çalışma özelliğiyle de gürültüden kaynaklı performans kayıplarını önleyip, konforlu ve keyifli kullanım avantajı sunuyor.

Bahçenizdeki çitleri keserken şekil vermek sizin elinizde

Honda çit biçme makineleri de bahçe peyzaj çalışmalarında önemli rol oynuyor. Bahçenizin sınırlarını belirleyen çitlerin kesiminde kullanacağız Honda çit biçme makineleri, budama işlemlerini de kolaylaştırıyor. Üstelik kesim esnasında çitlere istediğiniz şekli vermenize de yardımcı oluyor.

Kullanımı oldukça kolay olan Honda çit biçme makineleri, hem amatör hem de profesyonel kullanıcıların iş yükünü azaltıyor. Özel tasarlanmış dekompresör sayesinde ip çekme işlemi için sınıfındaki diğer makinelerden ortalama yüzde 65 daha az güce gereksinim duyuyor.

Piyasadaki muadillerinden ortalama yüzde 40 daha az yakıt ve yüzde 90 daha az yağ tüketen 2 zamanlı Honda çit biçme makineleri, düşük emisyon değerleri ile sınıfının en çevreci ürünü olarak tanımlanıyor.

 

Anadolu Motor Hakkında

Anadolu Grubu’nun otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren şirketi Anadolu Motor, 50 yılı aşkın motor üretim, pazarlama ve satış tecrübesiyle sektörün öncü firmaları arasında yer almaktadır. Lombardini lisansı ile başlayan motor üretimini kendi markası ANTOR’la devam ettiren Anadolu Motor, aralarında İtalya’nın da bulunduğu 50’ye yakın ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.

Anadolu Motor, üretimini yaptığı ANTOR markalı motorların yanı sıra üretim ve ithalatını gerçekleştirdiği; çapa makineleri, motopomplar, benzinli ve dizel motorlu jeneratörleri kapsayan geniş ürün portföyünü ANTRAC markası ile sunarken Honda Güç Ürünleri ve Honda Marine dıştan takma deniz motorlarının da distribütörlüğünü sürdürmektedir.

İleri teknolojiyi kullanarak müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen Anadolu Motor, Türkiye’nin 81 ilinde 200 bayisi ve 400 anlaşmalı servisi ile hizmet vermektedir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113