• BIST 9758.14
  • Altın 2830.064
  • Dolar 34.0499
  • Euro 37.8975
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 27 °C

  ENGELSİZ YÜREKLER LÂDİK GENÇLİK KAMPI’NDA BULUŞTU

  ENGELSİZ YÜREKLER LÂDİK GENÇLİK KAMPI’NDA BULUŞTU
“Kadınlar Yenilenebilir Enerji Bağlamında Geleceği Kutluyor ”adlı Avrupa birliği projesi kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde, Lâdik Akdağ Doğa ve İzcilik Gençlik Kampında 4-7 Eylül 2024 tarihlerinde kamp gerçekleştirildi.

SAMSUN/LÂDİK (Duyuru Gazetesi) Edib Ahmet CEYLAN
    Türkiye Beyazay Derneği’nin yürütücüsü Amasya Üniversitesi’nin eş başvuru sahibi olduğu “Kadınlar Yenilenebilir Enerji Bağlamında Geleceği Kutluyor ”adlı Avrupa birliği projesi kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde, Lâdik Akdağ Doğa ve İzcilik Gençlik Kampında 4-7 Eylül 2024 tarihlerinde kamp gerçekleştirildi.

1-236.png
Kampa; Amasya ili başta olmak üzere Yozgat, Tokat, Samsun, Çorum ve Trabzon gibi illerinden engelli dernek başkanlarının eşliğinde engelli ve yakınları katıldılar.

2-045.png
 Kamp, Proje yürütücüsü Prof. Dr. Ünal Kurt yürüttükleri proje çerçevesinde engelli ve yakınlarına farkındalık oluşturmak üzere , “Sevgican Anadolu Engelliler Derneği Genel Başkanı” İsmail İLMAZ, Eğitimci Şair Yazar ve “Duyuru Gazetesi” Amasya il temsilcisi Edib Ahmet Ceylan ve emekli öğretmen Fethi Kabaca koordinatörlüğünde yapıldı. 

3-035.png
 Basın olarak kamp boyunca Duyuru Gazetesi Amasya il temsilcisi Eğitimci Şair ve yazar Edib Ahmet Ceylan ve Trabzon’dan Araştırmacı Yazar ve Gazeteci Rahman Ayhan takip ettiler.
Kamp program sorumlusu Manisa’dan Nurgül Çetin, Lider olarak da Çorumdan Seda Kurnaz, Amasya’dan Kübra Ceylan,  Kayseri’den Samet Durmuş, Van’dan Zülküf Akyıl Ve Sivas’tan İrem Kıtlık eşlik ettiler.

4-017.png
Kamp boyunca Amasya Belediyesi konservatuvarı sanatçısı Nurettin Naci Karademir (Namı diğer Minik Kuş) başkanlığında ekip olarak, Tiyatro gösterisi, şiir dinletisi ve müzik etkinlikleri düzenlenerek, kampa katılanlara güzel ve neşeli vakit geçirmeleri sağlandı. 
Kampa katılanlara 6 Eylül Cuma günü Cuma namazını Lâdik İlçe Müftülüğü din hizmetleri uzmanı Nazım SALIÇ kıldırdı.

5-012.png
6 Eylül 2024 Cuma günü Lâdik İlçe kaymakamı Sayın Merve KARTAL’ın kampı ziyaret etmesinden oldukça memnun olan gruplar ilçenin tarihi ve turistlik 

mekânlarını Lâdik Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Şahin ÖRNEK rehberliğinde ziyaret ettiler.
Kampa katılan Engelli ve yakınları organizasyon için başta gençlik merkezi müdürlüğü ve çalışanlarına ve Beyazay Derneği Genel Merkezine ve proje çalışanlarına teşekkür ettiler. 

6-009.png
Kamp 7 Eylül 2024 Cumartesi günü sabah kahvaltısından sonra Proje yürütücüsü Prof. Dr. Ünal Kurt, kamp yöneticisi İsmail İlmaz ve Kamp program sorumlusu Nurgül Çetin’inin selamlama konuşmalarından sonra sona erdi.

 


 


 
 
 
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113