• BIST 9109.34
  • Altın 2919.651
  • Dolar 34.2345
  • Euro 37.6242
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 13 °C

Ebru Timur, “Yılın Lideri” Seçildi

Ebru Timur, “Yılın Lideri” Seçildi
Ebru Timur, Sales Network tarafından 4’üncüsü gerçekleştirilen Leadership in Sales Awards’ta (LiSA) önce halk oylaması ve ardından jüri değerlendirmesiyle “Yılın Lideri” seçildi

Çocuklara eğlenerek öğrenme deneyimi sunan KidZania İstanbul’un CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Timur, Sales Network tarafından 4’üncüsü gerçekleştirilen Leadership in Sales Awards’ta (LiSA) önce halk oylaması ve ardından jüri değerlendirmesiyle “Yılın Lideri” seçildi. Timur, KidZania İstanbul’da daha iyi bir dünya hayalini kuran çocuklara sunulan benzersiz deneyimin ve bu yolda paydaşlarıyla hayata geçirdikleri yeniliklerin LiSA ödülü ile taçlandığını ifade etti.

 

Türkiye’nin ilk ve tek Çocuklar Ülkesi KidZania İstanbul’un CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Timur, Leadership in Sales Awards’ta “Yılın Lideri” ödülünü aldı. Satış fonksiyonunun 21. yüzyılın değişen ihtiyaçlarına göre gelişmesini amaçlayan ve Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma İlkeleri çerçevesinde daha iyi bir dünya ideali için çalışmalarını sürdüren Sales Network Topluluğu’nun bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen LiSA 2024 Ödülleri (Leadership in Sales Awards), 3 Ekim’de sahiplerini buldu. Uniq İstanbul’da Sales Network Summit etkinliği çerçevesinde düzenlenen törende, satış ekosisteminin gelişimine katkı sağlayan, alanında başarılı 10 isim ödüle layık görüldü. LiSA 2024 ödülleri için önce halk oylaması ile kısa liste oluşturuldu. Kazananlar, kısa liste içinden jürinin değerlendirmesiyle belirlendi.

“Geleceğe yatırım yapmak isteyen markalara kılavuz oluyoruz”

Ebru Timur, KidZania İstanbul’un 10’uncu yılında LiSA ödülü almaktan duyduğu mutluluğun altını çizdi ve şöyle konuştu: “Bu değerli ödül, paydaşlarımıza benzersiz bir deneyim yaşatmak için tutkuyla çalışan KidZania İstanbul ekibinin ve tüm paydaşlarımızın ortak başarısının bir sembolü, sürdürülebilir bir geleceği inşa etme yolunda attığımız adımların bir yansımasıdır. Bizler, genç nesillerin eğitimine ve gelişimine katkıda bulunmaya, daha iyi bir dünya ideali için azimle çalışmaya devam ediyoruz. Daha iyi bir dünya’ ideali için çocukların hayallerini ve deneyimlerini zenginleştirmenin kolektif bir sorumluluk olduğuna inanıyoruz. Bu konuda hepimize düşen görevler var. KidZania İstanbul olarak çocuklarla birlikte yönettiğimiz şehrimizde yeni deneyim alanları oluştururken, çocukların dünyasına dair derinlemesine analizlerle geleceğe yatırım yapmak isteyen markalara kılavuz oluyoruz. Alfa kuşağına dair öngörüler edinmek, Kids Marketing ve deneyimsel pazarlamaya dair yol haritası oluşturmak isteyen markalar için ufuk acıcı çözümlerimizle yolumuza devam ediyoruz ve biliyoruz ki daha iyi bir dünya mümkün.

 

KidZania Hakkında:       

KidZania İstanbul, 1-14 yaş arası çocukların fiziksel ve sosyal becerilerini geliştirirken meslekleri deneyimlediği, yaratıcılığını kullanabildiği, arkadaşlar edindiği, çokça öğrenirken doyasıya eğlendiği bir çocuklar ülkesidir. KidZania İstanbul'da çocuklar, birbirlerinin dünyasına adım atarak farklı iş alanlarını tanıma, deneyimleme ve sorumluluk alma fırsatını yakalıyor. Bankası, hastanesi, süpermarketi, laboratuvarı, tiyatrosu, üniversitesi, itfaiyesi, deprem simülasyon merkezi, enerji üretim merkezi, oteli, stadyumu, sokakları, fabrikaları ve meydanı ile pek çok farklı aktivite alanına sahip gerçek bir şehir olan KidZania İstanbul’da çocuklar 67’den fazla aktivite, 120’den fazla rolü deneyimleyebiliyor.

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113