• BIST 9521.04
  • Altın 2795.336
  • Dolar 33.9295
  • Euro 37.5775
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 17 °C

Cengiz Ünder Veda Ediyor!

Cengiz Ünder Veda Ediyor!
Mourinho'nun kadroda düşünmediği Cengiz Ünder'i satış listesine koyan Fenerbahçe'ye Fransa'dan kiralama teklifi geldi.

Fenerbahçe'de takımdan ayrılması gündemde olan Cengiz Ünder'in menajeri fubolcuya kulüp ararken, Fransa'dan sarı-lacivertli ekibe kiralama teklifi geldi.

Fransa Ligue 1'de geçtiğimiz sezonun sürpriz ekiplerinden Stade Brest, Cengiz Ünder'i kiralamak için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı.

Sağ forvet olarak kullandığı Steve Michel Mounie'yi Augsburg'a kaptıran Fransız ekibinde Teknik Direktör Eric Roy, Beninli futbolcudan doğan boşluğu Cengiz Ünder ile doldurmak istiyor.

ZORUNLU SATIN ALMA OPSİYONUNU KABUL ETMEDİLER

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Fransız ekibi, Cengiz Ünder'in yıllık ücretini karşılama talebinde bulundu. Ancak Fenerbahçe'nin istediği kiralama ücreti ve satın alma opsiyonu için henüz anlaşma sağlanamadı.

Düşük bir miktar kiralama ücretine sıcak bakan Brest cephesi, zorunlu satın alma opsiyonuna yanaşmıyor. Satın alma opsiyonunu tek taraflı koydurmak isteyen Fransızlar, Fenerbahçe'nin vereceği cevap için beklemeye geçti.

ekran-goruntusu-2024-08-04-163655.png

FENERBAHÇE'NİN CEVABI

Kiralama sözleşmesine 10 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonu koydurmak isteyen Fenerbahçe yönetimi bu teklifi kabul ettiremezse, son çare olarak milli futbolcuyu tek taraflı opsiyonla kiralama yoluna gidecek. Sarı-Lacivertiler zorunlu satın alma opsiyonu kabul edilirse kiralama ücreti talep etmiyor. Aksi durumda ise 1.5 milyon Euro kiralama ücreti talep edildi.

TEKLİFLER TATMİN ETMEZSE FENERBAHÇE'DE KALACAK

Cengiz Ünder'i Avrupa listesine almayan Jose Mourinho futbolcunun şatışına onay verdi. Ancak Portekizli hoca, Cengiz'in yok pahasına elden çıkarılmasını istemiyor. Sarı-Lacivertlileri tatmin edecek bir teklif gelmezse Cengiz'in yeniden kadroya alınması gündeme gelecek.

1357 DAKİKA 9 GOL 3 ASİST

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin 15 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Cengiz Ünder, sarı-lacivertli takımda 33 maçta 1357 dakika süre alırken, 9 gol 3 asist kaydetti.

Kaynak: Haber7

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113