• BIST 8654.39
  • Altın 2999.711
  • Dolar 34.2398
  • Euro 37.0657
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 6 °C

Çakıroğlu Otomotivde zirveye koşuyor

Çakıroğlu Otomotivde zirveye koşuyor
Sultanbeyli'de faaliyet gösteren Çakıroğlu Otomotiv, sektöründe basamakları hızla tırmanarak zirvedeki haklı yerini aldı. Sultanbeyli'de 5 bin otomobil, plakasında Çakıroğlu Otomotiv arması taşıyor.

ÇAKIROĞLU SEKTÖRÜNDE ZİRVEYİ ZORLUYOR

 

Çakıroğlu  Otomotiv,  1980 yılında  İbrahim ÇAKIR tarafından kurulan bir kurum olarak, 1990’lı  yıllara kadar muhtelif otomobil markaların satış sonrası hizmetlerini yürüttü.


Daha sonra sektördeki  hareketliliğin Uzak Doğu ve Japon araçlarına yönelmesiyle Çakıroğlu Otomotiv,  bu tecrübesini 2008 yılından itibaren SSANGYONG / Yetkili Satış ve Servis hizmetlerini portföyüne katarak günümüzdeki yükselen grafiğini korudu.  Aynı zamanda, SSANGYONG ve diğer servis hizmetlerinde kendini her alanda yenileyerek büyümeyi başardı.


SULTANBEYLİ BİZE, BİZDE SULTANBEYLİYE ÇOK ŞEY KAZANDIRDIK

 

Koşulsuz müşteri memnuniyetiyle kendi alanında örnek gösterilen, referans teşkil eden bir şirket yapısında olduklarını ifade eden Çakıroğlu Otomotiv kurucusu İbrahim Çakır, "Gelmiş olduğumuz noktada heyecanlanmamak mümkün değil. Geçmişimizi unutmadan geleceğe büyük umutlarla bakıyoruz. Şirketimiz 11 mayıs 2013 tarihi itibarıyla SSANGYONG, SKODA, MICHELIN bayiliklerinin yanında; ikinci el oto alım-satım hizmeti de veriyor. Ayrıca kasko, trafik sigortası ve aksesuar gibi alanlarda da hizmetler sunmaktayız. Bizim için en önemli husus halkımızın güvenini kazanmaktı. En çok bunu başardığımıza seviniyorum. Sultanbeyli halkı bize güveniyor. Bizde halkımızın güvenini boşa çıkarmadık. Sultanbeyli için çok şey yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz"

 

5 BİN OTOMOBİLİN PLAKASINDA ÇAKIROĞLU ARMASI VAR

 

Çakıroğlu Otomotiv Kurucusu İbrahim Çakır, Türkiye'nin ve bölgenin gelişmesine paralel olarak şirketlerinin de büyüme trendinde olduğunu kaydettiği konuşmasında, " Hedeflerimiz var.  En az 5 ayrı otomobil markasının bayiliğini şirket bünyesine katmak istiyoruz. Bugün itibarıyla Sultanbeyli ve çevresinde 5 bin aracın plakasının üzerinde Çakıroğlu damgası var.  Sultanbeyli’de kazandık ve Sultanbeyli’ye yatırım yapmayı kendimize hedef seçtik.  Sultanbeyli’ye, Türkiye’ye yakışan iyi bir esnaf ve iyi bir işadamı olma hayaliyle çalışıyoruz. İnşaat sektörüne de yakın zamanda iddialı bir giriş yapmayı planlıyoruz. Güneş enerjisi, su ısıtma sistemleri alanındaki çalışmamız tüm hızıyla sürüyor.  Önümüzdeki dönemde başta Sultanbeyli olmak üzere, İstanbul ve tüm Türkiye’de kendimizden sıkça söz ettireceğiz." şeklinde konuştu.


Çakıroğlu bünyesinde  70 kişiye de istihdam sağlanmış durumda. İşadamı Çakır, hedeflerinin bu rakamı yakın gelecekte 170-200 kişiye çıkarmak olduğunun altını çiziyor.

 

Çakıroğu Otomotiv Fatih Mahallesi Atatürk Caddesi No:184 Sultanbeyli adresinde faaliyet gösteriyor.

Kurumun iletişim bilgileri ise şöyle: 0216 398 0054-398 6330

web: http://www.cakirogluotomotiv.com

 

HABER: Yaşar ŞİMŞEK











  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113