Tuzla Halk Eğitim Merkezi’nden Tuzlalılara Döner Hazırlama kursu.
Eğitim sonunda kursiyerler;
1.İş sağlığı ve güvenliği kurallarını uygulaması,
2. İş öncesi kişisel hazırlığını yapması,
3. Toplu gıda üretimi yapılan yerlerde gıda, çalışma ortamı ve ekipmanlarının hijyenini sağlaması,
4. Elde / makinede bulaşık yıkama ve bulaşık sonrası çöpleri atması,
5. Besin öğelerinin kaynaklarını seçerek yeterli ve dengeli şekilde menüde kullanması,
6. Besin gruplarını yeterli ve dengeli olarak menüde kullanması,
7. Döner etini ve döneri tekniğe uygun olarak hazır hale getirmesi,
8. Döneri pişirerek servise hazır hale getirmesi amaçlanmaktadır.
Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Metin ÇANGIR, "Kursa katılıp sınavda başarı gösterenlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilmektedir. Kursumuzun ilk etabını başarıyla tamamladık ve başarı gösterenlere sertifikalarını takdim ettik. Eylül ayında ikinci etebını da açmayı planlıyorduz. İstihdama katkı anlamında faydalmı olacağını düşündüğümüz kursumuza insanlarımızı bekliyoruz." dedi.
ÇANGIR, "Kursa katkılarından dolayı Bereket Döner’ e ve Olgun AKBULUT’a teşekkür ederim." dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.