• BIST 9577.46
  • Altın 2820.34
  • Dolar 34.0022
  • Euro 37.839
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 22 °C

Başkan Erdoğan'dan önemli açıklamalar!

Başkan Erdoğan'dan önemli açıklamalar!
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 'Vatanımıza yönelik senaryoları yırtıp atıyoruz, bizler bu toprakların emanetçisi değil asıl sahipleriyiz.' dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis'te Ahlat Etkinlik Alanı'nda düzenlenen programda önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

Şehitlerimizi minnetle anıyorum. Bu toprakların evladı kardeşim Zeki Ergezen'i de rahmetle yad ediyorum.

Ahlat Anadolu'da okun ilk düştüğü yerlerden, ocağın ve otağın ilk kurulduğu yurtlardandır. Ahlat bin yıl öncesinden bugüne kurulan bir iman, kültür ve medeniyet köprüsüdür.

AY YILDIZLI BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRAN ASIL RÜZGAR O RÜZGARDIR
Bin yıldır bu toprakların sanat eserine dönüştürerek taşa toprağa işlenen hafıza, devletimizin ve milletimizin hafızasıdır. Ahlat'ın kıymetini bilmek değerlerin değerini bilmektir.

Anadolu'daki tarihimizde pergelin sabit noktası olmuş iftihar duyduğumuz şehirdir. Bin yıldır bu topraklarda tüten ocak milletimizin ocağıdır.

Ahlat Malazgit ile birlikte muazzam bir coğrafyada fetih ve medeniyet rüzgarları estirmiştir. Ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıran asıl rüzgar o rüzgardır. 8 bin 200 ecdad mezarıyla Ahlat bize kim olduğumuzu, nereden nereye gittiğimizi hatırlatır.

"CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞTI"

Göreve geldiğimizden bu yana Ahlat'ı kökleriyle buluşturmak, tarihimizdeki yerine uygun cazibe merkezi haline getirmek için çok çalıştık. Ahlat hamdolsun küllerinden yeniden doğdu.

Ahlat Malazgirt ile birlikte muazzam bir coğrafyada fetih ve medeniyet rüzgarları estirmiştir. Ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıran asıl rüzgar o rüzgardır. 8 bin 200 ecdad mezarıyla Ahlat bize kim olduğumuzu, nereden nereye gittiğimizi hatırlatır.

Göreve geldiğimizden bu yana Ahlat'ı kökleriyle buluşturmak, tarihimizdeki yerine uygun cazibe merkezi haline getirmek için çok çalıştık. Ahlat hamdolsun küllerinden yeniden doğdu.

"BU TOPRAKLARIN EMANETÇİSİ DEĞİL ASIL SAHİBİYİZ"

Bin yıl önce gönüllerde edinilen yer bu vatanın sigortası, yıkılmaz gök kubbesi oldu. Dayanışma tohumları öylesine büyüdü ki kardeşlik hukukunu yıkamadılar. Etnik köken üzerinden bizi bölmek istediler, bölücü terör örgütü ile nefret duvarı örmek istediler, Allah'ın yardımı ile hepsinin üstesinden geldik. 85 milyon olarak birbirimize sımsıkı kilitlendik. Senaryoları yırtıp atarak yolumuza devam ediyoruz. Bu toprakların emanetçisi değil asıl sahibiyiz. Kaynak:Akşam

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113