ACETERIA Yönetim Kurulu Başkanı Eda Akbaba, çiğ ya da her ne şekilde pişirilmiş olursa olsun tüketilmeden önce besinlerin mutlaka temizliğinden emin olunan, kaliteli bir suda yıkanması gerektiğini söyleyerek, “Musluklardan akan şebeke suyuna tezgahımıza ulaşana kadar ağır metaller, bakteri ve parazitler karışabiliyor. ACETERIA olarak biz, şebeke suyunu yüksek teknolojik donanımımız sayesinde arıtarak hijyeninden şüphe edilmeyen, yağmur suyu doğallığına kavuşturuyoruz. Böylece hem besinlerin ömrü uzuyor hem de pandemi koşullarının bizlere daha çok idrak ettirdiği hijyen kaygısı ortadan kalkıyor” diye konuştu.
Paketten tencereye konulacak şekilde hazırlanmış ürünlerle hem zamandan hem de sudan tasarruf edildiğini ifade eden Akbaba, “Su tüketiminin ve dolayısıyla da maliyetlerin çok fazla olduğu büyük restoran ve otel gibi işletmeler için yıkanmış, doğranmış hazır taze ürünler son dönemin gözdesi oldu. Biz de bu yönümüzle şeflerin tercih ettiği bir marka olarak insan sağlığına ve yaşanabilir bir çevreye saygıyla hareket ediyoruz” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.